©  2011 Danny van der Kracht/Alle rechten voorbehouden. Webdesign: Power Media
Home.Nieuws.Biografie.Discografie.Fotoalbum.Media.Contact.Gastenboek.
Laatste nieuws
DANNY SCOORT ZIJN 3e 
LANDELIJKE TOP 100-HIT!
DANNY OOK FILMRECENSENT!
25ste KEER HENK WIJNGAARD!

Zondag 10 maart 2013 was Henk Wijngaard voor de 25ste keer te gast in Danny’s radioshow ‘Holland Hitland’. Danny sprak met Henk over zijn single ‘Komt Er Rook Uit De Pijp’. De single van Henk over het aftreden van Paus Benedictus. Inmiddels heeft Danny Henk ook al voor de 26ste keer geïnterviewd vanwege de single ‘’Tijd Voor Een Koning’ die onlangs door Henk werd uitgebracht vanwege de inhuldiging van Koning Willem-Alexander! (Bron; Power Media)

Danny’s nieuwste single ‘Een Lach Zonder Een Traan’ is een hit! In de week vol met Oranje- én Koningsliedjes kwam Danny’s single de landelijke Top 100 binnen op nummer 73. Danny’s derde hit is in meerdere opzichten bijzonder te noemen. Danny licht toe waarom.

“Na bijna tien jaar koos ik voor een nieuwe studio en producer,” verklapt Danny. “Dit lied is tevens het eerste lied waarvan de tekst én de muziek is geschreven door de Zevenaarse componist en tekstschrijver Olav Hesselmans. Het is ook mijn eerste lied met een serieus thema, maar wel met een feestelijke melodie. Niet alleen voor carnaval. Dat wordt blijkbaar gewaardeerd, want het lied is meteen mijn grootste Top 100-hit. Weet je wat helemaal bijzonder is? Ik kwam in dé Oranjeweek binnen in de Top 100 op nummer 73. Ik vierde mijn 40ste verjaardag op 30 april. Dat betekent dus dat ik in ‘73 ben geboren. De positie waar ik dus ben binnengekomen in de hitparade! Dat verzin je toch niet?”

 

‘Een Lach Zonder Een Traan’ is uitgebracht

bij platenmaatschappij Blue Ocean Records

en is verkrijgbaar in alle legale download-

shops. ‘Een Lach Zonder Een Traan’

downloaden? Klik hier.

(Bron; Power Media)

 

0

0

 

 

 

 

9Br

Danny is ook filmrecensent voor de bekendste thrillersite van Nederland Crimezone.nl. Danny schrijft Danny met grote regelmaat recensies over de nieuwste thriller-DVD’s. De recensies van Danny’s hand lees je op www.crimezone.nl in de rubriek At the Movies en in Crimezone Magazine.

Klik hier om Crimezone At the Movies te bezoeken.

© Power Media